Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έπιασε… δουλειά ο Πόρτερ Τζούνιορ (pics)

Δημοφιλή

Έπιασε… δουλειά από νωρίς ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος αφίχθη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης (2/4) κι αναμένεται να ενισχύσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ mateco. Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν 2023-2024 και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Στάθη Νεραντζάκη για την κατάκτηση της 7ης θέσης στην Basket League.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο KPJ πέρασε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και είναι έτοιμος να προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Οι «ασπρόμαυροι» θα βρεθούν στο Παλατάκι για την προπόνηση της Τετάρτης με φόντο τον αγώνα στο Λαύριο (6/4) στο πλαίσιο των Play out της Basket League.

«Ο Kevin Porter Jr. ολοκλήρωσε και τον εργομετρικό έλεγχο στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis και ετοιμάζεται για την προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco στο PAOK Sports Arena…», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ στα social media.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία