Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αποθέωσε τον Μάρκος Αντόνιο ο Καστορίνα

Δημοφιλή

Συνέντευξη έδωσε σε ιταλικό μέσο ο βοηθός του Ράζβαν Λουτσέσκου, Πάολο Καστορίνα, μιλώντας για τον Μάρκος Αντόνιο και τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ. Ο Καστορίνα μίλησε στην ιστοσελίδα «lazionews24» για την συμβολή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στον Δικέφαλο. Ο Αντόνιο αγωνίζεται στους «ασπρόμαυρους» με τη μορφή δανεισμού από τη Λάτσιο και το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον μυϊκό τραυματισμό του Βραζιλιάνου, αλλά και στο γεγονός ότι έχει πάρει λεπτά συμμετοχής τους τελευταίους μήνες, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

«Ο Μάρκος Αντόνιο είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Έφτασε στην Ελλάδα με ένα σωματικό πρόβλημα που υπήρχε από την εποχή του στη Λάτσιο. Έχασε την πρώτη περίοδο, αλλά πλέον εντάσσεται στην αποστολή μας. Τον χρησιμοποιούμε σε πολλαπλούς ρόλους, τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και ως επιθετικό χαφ πίσω από τον επιθετικό. Μας δίνει μία έξτρα βοήθεια, παίζει πολλά παιχνίδια και ο χρόνος παιχνιδιού του μεγαλώνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάολο Καστορίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τέλος από τη Νότιγχαμ ο Κλάτενμπεργκ

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα διαιτησίας που είχε στην...

Στην ίδια κατηγορία