Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Στεφανίδης

Δημοφιλή

Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα (3/9) το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και ο Α.Σ. Ειδικότερα, ο Χρήστος Στεφανίδης θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» τη φετινή σεζόν μετά από εννιά χρόνια, που πέρασαν από την αποχώρησή του από τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «ασπρόμαυρου» Α.Σ.:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Στεφανίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 18/01/1993, ο Χρήστος Στεφανίδης αγωνίζεται ως διαγώνιος και έχει ύψος 191cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή τη σεζόν 2009-10, δημιουργώντας από νεαρή ηλικία παραστάσεις τόσο από την Volley League, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στον Άρη, για να ακολουθήσει μία διετία στον ΠΑΟΚ (2012-14), στην πρώτη του θητεία στα «ασπρόμαυρα».

Η τριετία 2014-17 τον βρήκε και πάλι με την φανέλα του Ηρακλή, για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν (2017-18) στον Φοίνικα Σύρου.

Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στον ΑΜΣ Νέστωρ, ενώ ακολούθησε μία τριετία (2019-22) στον Φίλιππο Βέροιας, παίζοντας για την ομάδα της Ημαθίας στην Volley League. Τη περσινή περίοδο (2022-23) αγωνίστηκε στον Άρη, πραγματοποιώντας εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις.

Ως διεθνής με την Εθνική Νέων, έχει κατακτήσει το 2012 το αργυρό μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Στεφανίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι φέτος στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, η ομάδα να έχει υγεία, και να κάνουμε μία καλή αρχή!».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Χρήστο!


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία