Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Έκανε το 3 στα 3 ο Οζντόεφ

Δημοφιλή

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στην Super League παίρνει φανέλα βασικού ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ο Ρώσος χαφ έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του Αυγούστου αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Ντούγκλας Αουγκούστο.

Έκτοτε, ο Οζντόεφ έχει καταγράψει πέντε συμμετοχές με τα «ασπρόμαυρα», εκ των οποίων οι τρεις αφορούν ευρωπαϊκούς αγώνες για τα προκριματικά του UEFA Conference League.

Στην Ευρώπη ο Οζντόεφ αγωνίστηκε κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ, αλλά και στη ρεβάνς με τη Χαρτς, ερχόμενος όμως από τον πάγκο. Αντίθετα, στη Super League έχει πάρει φανέλα βασικού και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλησε να ξεκουράσει τον Χάρη Τσιγγάρα κι έτσι ο 30χρονος μέσος βρίσκεται και πάλι στη μεσαία γραμμή των «ασπρόμαυρων» στο πρωτάθλημα.

Στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις της Super League, κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Κηφισιά, ο Οζντόεφ κατέγραψε 90λεπτες συμμετοχές, παίρνοντας ρυθμό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια, σε αντίθεση με την αναμέτρηση απέναντι στην Κηφισιά, αυτή τη φορά παρτενέρ του στο κέντρο του γηπέδου είναι ο Στέφαν Σβαμπ.


Τελευταία νέα

To γλέντησαν μαζί με τον Γιαννάκη!

Με τη ψυχή τους πανηγύρισαν οι παίκτριες του ΠΑΟΚ την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Φυσικά, από τη σημερινή αναμέτρηση με...

Στην ίδια κατηγορία