Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 3η αγωνιστική της Volley League ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο Παλατάκι την Κηφισιά της οποίας και επικράτησε εύκολα με 3-0, επιστρέφοντας στις νίκες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι. Εύκολη νίκη για τους «ασπρόμαυρους» με την Κηφισιά να «παλεύει» μέχρι το τέλος μόνο στο δεύτερο σετ.

Ο Δικέφαλος κατάφερε να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό στα μέσα του σετ, παίρνοντας προβάδισμα με 13-7, ενώ η ομάδα του Μιλενκόσκι έφτασε και στο 20-12, για να κάνει το 1-0 τελικά με 25-20. Το δεύτερο σετ ήταν τελείως διαφορετικό από το πρώτο, καθώς η Κηφισιά ήταν αυτή που είχε το προβάδισμα καθ’ όλη την διάρκειά του και έφτασε το σκορ στο 20-23, με τον ΠΑΟΚ να απαντά και να ισοφαρίζει σε 23-23, με τον Κόστα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ο Δικέφαλος κατάφερε στο πρώτο του σετ-πόιντ, να κάνει το 2-0 με 29-27.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, ο ΠΑΟΚ μπήκε με… σπασμένα φρένα και πήρε προβάδισμα με 12-8 και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 16-9 και χωρίς να αντιμετωπίσει περεταίρω προβλήματα έκανε το 3-0 με 25-15 Βέβαια, στους «ασπρόμαυρους» υπάρχει αγωνία για το μέγεθος του τραυματισμού του Γιόρνα στην αρχή του τρίτου σετ.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου όπου και θα υποδεχθεί στο PAOK Sports Arena την Μοντάνα από την Βουλγαρία για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «32» του CEV Challenge Cup.

ΠΑΟΚ – Κηφισιά: 3-0

Τα σετ: 25-20, 29-27, 25-15


Τελευταία νέα

Οι έπαινοι Λουτσέσκου για Κωνσταντέλια, η κλοπή του 2018 και το… BBC!

Mεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου, που μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, κι όχι μόνο. Αναλυτικά...

Στην ίδια κατηγορία