Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Νίκολας Κουαλιάτα

Δημοφιλή

O Νίκολας Κουαλιάτα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο δυναμικό του ΠΑΟΚ Β, ακολουθώντας τις προπονήσεις της ομάδας του Αλέξανδρου Αλεξιάδη.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Βραζιλιάνικη Κουϊάμπα, πρακτικά χωρίς παιχνίδια, βρέθηκε στην αποστολή της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αιολικό (2-2), και μάλιστα πάτησε χορτάρι, για επίσημο αγώνα, μετά από αρκετό καιρό. Η τελευταία καταγεγραμμένη επίσημη συμμετοχή του 24χρονου, είχε έρθει κάτι περισσότερο από 6μιση μήνες πριν, σε έναν αγώνα για το πρωτάθλημα Βραζιλίας κόντρα στη Βάσκο Ντα Γκάμα, στις 27 Ιουνίου του 2023!

Το μισάωρο που αγωνίστηκε ήταν και το τελευταίο με τη φανέλα της Κουϊάμπα, αφού έκτοτε τέθηκε εκτός επιλογών. Την Κυριακή (21/1), πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 86′ αντί του Νίκου Σπυράκου, και έκανε την παρθενική του φετινή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ Β, έστω για μερικά λεπτά. Συνολικά στη Βραζιλία κατέγραψε μόλις εννέα συμμετοχές (η μεγαλύτερη για 45′), χωρίς να βρει κάποιο γκολ η ασίστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία