Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Έντονη κριτική σε Κεντζίορα στην Πολωνία

Δημοφιλή

Για ακόμα μια φορά κουβέντα για την περίπτωση του Τόμας Κεντζιόρα έχει ανοίξει στην Πολωνία, αφού μετά τη νέα αποτυχία της Εθνικής της χώρας συνεχίζεται ο προβληματισμός και η κριτική σε ποδοσφαιριστές, με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να βρίσκεται κι αυτός στο «στόχαστρο».

Πιο συγκεκριμένα σε σχετικό κείμενο στην ιστοσελίδα «weszlo.com» κάνει μια μίνι ανασκόπηση της καριέρας του σε συλλογικό και Εθνικό επίπεδο, ενώ στη συνέχεια εκφράζεται η αμφιβολία και για τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει στην Εθνική.

Ο συντάκτης του κειμένου υπογραμμίζει πως τα τελευταία οκτώ χρόνια που ο 29χρονος είναι διεθνής, λογιζόταν ως βασικός για δεύτερη φορά στην καριέρα του, από τον Φερνάντο Σάντος, κάτι που συνεχίζεται και από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στο ότι στον ΠΑΟΚ αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, εκεί που οι Πολωνία έχει άλλες λύσεις πιο μπροστά σύμφωνα με τον συντάκτη, και στην Εθνική ως δεξιός στόπερ, φτάνοντας στο συμπέρασμα πως θα έπρεπε ενδεχομένως να αποτελεί έναν συμπληρωματικό ποδοσφαιριστή.

Όπως μάλιστα τονίζει χαρακτηριστικά: «Ο Τόμας Κεντζιόρα είναι πολύ καλός για να τον αφήσεις εκτός αποστολής, αλλά όχι τόσο ώστε να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της Πολωνίας».


Τελευταία νέα

Παπαδόπουλος: «Μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Β»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, στην καθιερωμένη του ομιλία πριν την προπόνηση του Ηρακλή, επισήμανε πως η νίκη και η κατάκτηση...

Στην ίδια κατηγορία