Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ενας 18χρονος στόπερ στον κόσμο της Σούπερ Λιγκ 2

Δημοφιλή

Δεν είναι και λίγο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή-και, μάλιστα, κεντρικό αμυντικό-που μόλις πριν λίγες ημέρες συμπλήρωσε τα δεκαοχτώ του χρόνια, να καταγράφει τις πρώτες του συμμετοχές σε επίπεδο ανδρών, αγωνιζόμενος με τον ΠΑΟΚ Β΄ στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Δημήτρης Κωττάς, σε ηλικία έντεκα χρόνων, εντάχθηκε στην ακαδημία του Δικεφάλου, προερχόμενος από την ομάδα του Παύλου Μελά.

Πέρσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Κ-17, καταγράφοντας, παράλληλα, και δεκατρείς συμμετοχές με την Κ-19 υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μαλεζά. Το περασμένο καλοκαίρι ακολούθησε την προετοιμασία της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία τον χρησιμοποιεί στη θέση του κεντρικού αμυντικού (τρεις συμμετοχές στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας κι άλλες δύο ως αλλαγή), έχει τη δυνατότητα, ωστόσο, ν’ αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ.

Φέτος τελειώνει το Λύκειο, ενώ το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Πλούσια είναι η παρουσία του ύψους 1,90 μ. ποδοσφαιριστή με τις εθνικές ομάδες. Στο παρελθόν υπήρξε αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των παίδων, το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε με την Κ-18 στους Μεσογειακούς Αγώνες της Αλγερίας, ενώ είναι βασικός στέλεχος και της εθνικής νέων, η οποία στα τέλη Μαρτίου θα ταξιδέψει στην Ιρλανδία, όπου θα διεκδικήσει (στον όμιλο, εκτός από τη διοργανώτρια χώρα, μετέχουν και οι αντίστοιχες εθνικές της Εσθονίας και της Σλοβακίας) της πρόκριση στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (τον Ιούλιο στα γήπεδα της Μάλτας).


Τελευταία νέα

Απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο!

Ο ΠΑΟΚ και ολόκληρη η πόλη της Θεσσαλονίκης ζει και αναπνέει για το μεγάλο παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον...

Στην ίδια κατηγορία