Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δουλειά και για του χρόνου

Δημοφιλή

Το έδαφος για την ερχόμενη σεζόν «στρώνουν» σιγά σιγά οι υπεύθυνοι της Κ-19, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που αποτελούν βασικά στελέχη της φετινής ομάδας της Κ-17.

Στο παιχνίδι της προπερασμένης αγωνιστικής εναντίον του ΟΦΗ (1-1) έκανε το ντεμπούτο του ο Δημήτρης Χατσίδης (φωτ.). Γεννημένος στις 14 Ιουνίου 2006, ο Κοζανίτης επιθετικός (μπορεί ν’ αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα πλάγια), που εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ σε ηλικία μόλις επτά ετών, μετράει δέκα γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές του με την Κ-17.

Ο Χατσίδης δεν είναι ο μοναδικός παίκτης από τη σειρά γεννηθέντων το 2006, που έχει κάνει την εμφάνισή του με την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά. Ο Γρηγόρης Πολιτάκης (γεννημένος στις 29 Μαΐου 2006) έχει χρησιμοποιηθεί ήδη σε τέσσερα παιχνίδια ως αλλαγή. Ο Χανιώτης εξτρέμ, που εντάχθηκε στις υποδομές του Δικεφάλου πριν από τρεισήμισι χρόνια, έχει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ με την Κ-17.

Ο τρίτος της «παρέας» του 2006 είναι ο Στάθης Πανικίδης, ο οποίος έχει παίξει σε δύο ματς της Κ-19. Γεννημένος στις 10 Απριλίου 2006, εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ το 2015 προερχόμενος από τον Μαντουλίδη και αγωνίζεται στις θέσεις των στόπερ.

Είναι πολύ πιθανό μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου να δοθεί η ευκαιρία συμμετοχής σε παιχνίδια της Κ-19 και σε άλλους παίκτες της Κ-17, προκειμένου να προετοιμαστούν καλύτερα ενόψει της επόμενης σεζόν.


Τελευταία νέα

Ο Μίχελ στοχεύει στην Ευρωβουλή!

Πλώρη για το ευρωκοινοβούλιο έβαλε ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προσεχείς εκλογές του...

Στην ίδια κατηγορία