Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οριστικό: Στο Copa Africa ο Έκονγκ

Δημοφιλή

Κλήσεις με ασπρόμαυρο… άρωμα στο AFCON! Από πλευράς Νιγηρίας γνωστοποιήθηκαν οι επιλογές της ενόψει του Κυπέλλου Αφρικής τον Ιανουάριο και μέσα σε αυτές εντάσσεται και ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ κάτι που σημαίνει πως εκτός απροόπτου τίθεται εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι και τον αποκλεισμό της από τη διοργάνωση.

Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στις προεπιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού του, ωστόσο, το ενδεχόμενο παρουσίας του στο AFCON φάνταζε ιδιαιτέρως θολό δεδομένου πως τον χώριζαν διαφορές με τον Ζοσέ Πεσέιρο. Από τη στιγμή που κλήθηκε όμως από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα γίνεται αντιληπτό πως κάθε άλλο παρά απίθανο φαντάζει να απουσιάσει από το Copa Africa. Πλέον μένει να φανεί εάν Ράχμαν Μπάμπα και Άλι Σαμάτα πάρουν τη σκυτάλη και κληθούν και αυτοί στη μεγάλη αφρικανική διοργάνωση.

Μιλώντας αναφορικά με το AFCON σε ΜΜΕ της πατρίδας του προ λίγων ημερών, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ είχε ξεκαθαρίσει πως εξαρχής φρόντισε να ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Κύπελλο Αφρικής δεδομένου πως αναμφίβολα συνιστά «το μεγαλύτερο τουρνουά για εμάς εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο». Ορμώμενος από την παρελθοντική του εμπειρία δε αποκάλυψε πως «είχα μερικές μεγάλες κόντρες με τους προηγούμενους συλλόγους μου δεδομένου πως θέλησαν να σταθούν εμπόδιο στη συμμετοχή μου».


Τελευταία νέα

Τα συγχαρητήρια του Παναιτωλικού στον ΠΑΟΚ (pic)

Μετά τον ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός έστειλε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του πιο μάγκικου πρωταθλήματος στην ιστορία...

Στην ίδια κατηγορία