Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Εμπιστοσύνη στα δικά του παιδιά»

Δημοφιλή

Ο Νίκος Παναγιωτίδης, παίκτης του ΠΑΟΚ από το Δεκέμβριο του 1992 μέχρι τον Ιούνιο του 1997, καταθέτει στη FORZA την άποψη του για τη φετινή πορεία του Δικεφάλου.

«Ο Λουτσέσκου θα πρέπει να επιμείνει περισσότερο στη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών, που προέρχονται από την ακαδημία του ΠΑΟΚ. Στο πρόσφατο ματς με το Λεβαδειακό δεν κατάλαβα το λόγο για τον οποίο ο Βιεϊρίνια αντικατέστησε τον Τσαούση. Ο Βιεϊρίνια υπήρξε ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά τώρα ο χρόνος συμμετοχής του δεν μπορεί να είναι αυτός, που ήταν στο παρελθόν. Αντίστοιχα, δεν θα έβγαζα και τον Γκορντεζιάνι, που έχει καλά στοιχεία και μας παρουσιάζει καλά δείγματα, για να βάλω τον Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να προχωρήσει στην ανανέωση του ρόστερ του ήδη από την εποχή του Αμπέλ Φερέιρα και να είχε στελεχωθεί με περισσότερους παίκτες, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του. Νομίζω ότι κι ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει ένα τέτοιο εγχείρημα, κάνοντας υπομονή. Δεν θα είναι καταστροφή αν ο ΠΑΟΚ δεν πάει καλά από πλευράς αποτελεσμάτων για ένα χρόνο. Και φέτος που βγήκε Ευρώπη, αποκλείστηκε από πολύ νωρίς. Αντλώντας παίκτες από την ακαδημία, ο ΠΑΟΚ θα αποφύγει τις πολύ δαπανηρές μεταγραφές, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αποκομίζει και οικονομικά οφέλη μέσω της παραχώρησης ταλαντούχων παικτών σε ομάδες του εξωτερικού. Είναι κάτι που το κάνουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, γιατί να μην το κάνει κι ο ΠΑΟΚ;

Για τη φετινή ομάδα είναι απώλεια η παραχώρηση του Τσιγγάρα. Και το λέω αυτό γιατί πέρσι έκανε όλη τη δουλειά στη μεσαία γραμμή, όντας το… τρεχαντήρι της ομάδας, τη απελευθερώνοντας τον Κούρτιτς, που είχε την ευχέρεια να παίζει πιο μπροστά και να βρίσκεται περισσότερες φορές μέσα σε φάσεις για γκολ. Φέτος ο Κούρτιτς δεν έχει την ίδια καλή εικόνα με πέρσι και νομίζω ότι αυτό το γεγονός δεν είναι άσχετο με τη μη παρουσία του Τσιγγάρα στο ρόστερ».


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ θέλει να το σηκώσει μες στο Χαριλάου

O τίτλος κρίνεται στο Χαριλάου. Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο γήπεδο του Άρη για να τον νικήσει και να στεφθεί...

Στην ίδια κατηγορία