Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ελλάδα-Καζακστάν: Ανοίγει για πρώτη φορά και το δεύτερο πέταλο στη Ν. Φιλαδέλφεια

Δημοφιλή

Η εθνική μας ομάδα κορυφώνει την προετοιμασία της για τον «τελικό» της ερχόμενης Πέμπτης με το Καζακστάν για τα ημιτελικά των μπαράζ του Euro.

Ας σημειωθεί ότι θα ανοίξει και το δεύτερο πέταλο στο γήπεδο της ΑΕΚ, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά σε αγώνα της Εθνικής. Συνολικά ο αριθμός των εισιτηρίων αναμένεται να προσεγγίσει τις 27-28 χιλ. εισιτήρια.

Στις εξέδρες θα υπάρχουν και περίπου 200 φίλαθλοι του Καζακστάν.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η εθνική μας ομάδα πρόκειται ν’ αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, Γερμανία σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Borussia Park του Monchengladbach στις 20:45 (τοπική).

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η 10η στην ιστορία της Εθνικής με την Γερμανία και η 2η που θα έχει φιλικό χαρακτήρα. Τελευταία φορά οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στις 22 Ιουνίου 2012 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκντανσκ, όπου η Γερμανία επικράτησε 4-2 (τα γκολ της Ελλάδας είχαν σημειώσει ο Σαμαράς και ο Σαλπιγγίδης).

Το μεγάλο φιλικό παιχνίδι Γερμανία-Ελλάδα είναι προγραμματισμένο ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του EURO 2024 και θα είναι το τελευταίο για τους γηπεδούχους πριν από την πρεμιέρα του τουρνουά Γερμανία-Σκωτία στις 14 Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία