Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ελεγχος… προόδου για τους «δευτεροετείς» του ΠΑΟΚ Β΄

Δημοφιλή

Συνολικά δεκαέξι είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β΄, που διανύουν τη δεύτερη σεζόν τους (για τους περισσότερους αυτή θα είναι κι η τελευταία) στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Πόσοι έχουν κάνει βήματα προόδου σε σχέση με πέρσι και πόσοι φαίνεται να έχουν παραμείνει… στάσιμοι;

Ασφαλώς, αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, ο οποίος σε δεκαεπτά συμμετοχές έχει προλάβει να πετύχει εννέα γκολ και να δώσει και πέντε ασίστ.

Ο Ζήσης Χατζηστραβός πλησιάζει τον περσινό αριθμό συμμετοχών του (δεκαοχτώ έναντι 22 πέρσι), αλλά ήδη έχει ξεπεράσει τις επιδόσεις του κατά κύριο λόγο στα γκολ, αφού φέτος έχει επτά γκολ (πέρσι είχε σκοράρει τρεις φορές), όντας o δεύτερος σκόρερ του ΠΑΟΚ Β΄, παρά το γεγονός ότι δεν είναι επιθετικός (αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μεσοεπιθετικού).

Για τον ΠΑΟΚ Β΄ απομένουν άλλα έξι παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος (η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 18 Ιουνίου), αλλά ήδη τρεις παίκτες έχουν ξεπεράσει τις περσινές τους συμμετοχές. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Κώστα Μπαλωμένο (δέκα παρουσίες κάτω από τα δοκάρια έναντι έξι πέρσι), τον Κυριάκο Γιαξή (δεκαεφτά έναντι δεκαπέντε), αλλά και τον Λάμπρο Σμυρλή (οχτώ έναντι εφτά), παρά το γεγονός ότι έχουν συμπληρωθεί τρεις μήνες από την τελευταία του συμμετοχή, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή (έκτοτε αγωνίζεται σταθερά με την Κ-19).

Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο έχει, αναλογικά, τον ίδιο χρόνο με πέρσι (δεκαπέντε συμμετοχές έναντι δεκαεννέα) και το ίδιο συμβαίνει με άλλους τρεις παίκτες, τους Βασίλη Γρόσδη (δεκαέξι έναντι δεκαοχτώ), Τάσο Μελετίδη (δεκατέσσερις έναντι δεκαοχτώ) και Οδυσσέα Σπυρίδη (έντεκα έναντι δεκατέσσερις). Εξάλλου, ελαφρώς λιγότερο χρόνο παίρνει φέτος ο Δημήτρης Τσοπούρογλου (δεκατέσσερις παρουσίες έναντι 22 την περσινή σεζόν).

Για άλλους έξι «δευτεροετείς», ακόμη κι αν παίξουν και στα έξι παιχνίδια που απομένουν, δεν πρόκειται να «πιάσουν» τον περσινό αριθμό συμμετοχών τους. Ο Δημήτρης Πανίδης έχει αγωνιστεί σε δεκαέξι παιχνίδια, σκοράροντας δύο φορές (πέρσι είχε τέσσερα γκολ), όντας, όμως, κι ο δεύτερος παίκτης σε ασίστ (τέσσερις). Ένας άλλος επιθετικός, ο Βασίλης Γκορτεζιάνι, μετράει τρία γκολ σε δεκατρία ματς (όσα είχε πετύχει και πέρσι σε 21 αγώνες), ενώ ο Παναγιώτης Παναγιώτου μόλις συμπλήρωσε διψήφιο (δέκα) αριθμό συμμετοχών (πέρσι είχε 29, υστερώντας μόνο του Παναγιώτη Τζίμα, που είχε 30).

Ακόμη, ο Χρήστος Ταλιχμανίδης (3ος γκολκίπερ στην πρώτη ομάδα) έχει υπερασπιστεί έξι φορές την εστία του ΠΑΟΚ Β΄ (πέρσι δεκατέσσερις), ενώ ο Αχιλλέας Σαλαμούρας μετράει τρεις παρουσίες στην ενδεκάδα από τις 31 Μαρτίου και μετά, όταν και επέστρεψε σε δράση, έχοντας ξεπεράσει τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του.

Τέλος, σε τρεις συμμετοχές έχει περιοριστεί φέτος κι ο Γιώργος Κουλούρης, ο οποίος πέρσι είχε καταγράψει δώδεκα συμμετοχές.


Τελευταία νέα

Αμφίβολος για Άρη ο Μουργκ

Ο Τόμας Μουργκ αποχώρησε ως τραυματίας από το νικηφόρο με 4-1 ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Αυστριακός υποβλήθηκε σε...

Στην ίδια κατηγορία