Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ελεύθερη είσοδος στο Μακάμπι-ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ευρωπαϊκή εβδομάδα ξεκινάει για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 19:00 η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη φάση των «16» του CEV Challenge Cup. Το παιχνίδι θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 6HD.

Μετά τις συναπτές νίκες στη Volley League και την εδραίωση στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ξεκίνησε η προετοιμασία για το ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο και έχουν στρέψει την προσοχή τους στα παιχνίδια με τη Μακάμπι, αναλύοντας το παιχνίδι των Ισραηλινών.

Η Μακάμπι ανακοίνωσε πως θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος στο «Χαντάρ Γιοσέφ» ενόψει της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο, ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους. «Έξι μαχητές στο γήπεδο, 1000 στις κερκίδες», αναφέρουν οι Ισραηλινοί σε ανάρτησή τους στα social media. Ο Δικέφαλος θα αναχωρήσει αεροπορικώς για το Ισραήλ, στο οποίο θα πραγματοποιήσει και μία προπόνηση στο γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας.


Τελευταία νέα

Δεν ανακοίνωσε αποστολή για ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ!

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να μην ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους». Ο...

Στην ίδια κατηγορία