Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ελ Καντουρί: Προπόνηση με φόντο την επιστροφή (pic)

Δημοφιλή

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραμένει στη λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σχεδόν πέντε μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις με σκοπό να βρίσκεται στο κατάλληλο στάδιο ετοιμότητας.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου να επικεντρωθεί στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο της Super League, καθώς δεν κατάφερε να κλείσει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Πριν μερικές εβδομάδες, ο Ελ Καντουρί ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Άσκολι και έφτασε μία ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ωστόσο οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του αποτέλεσαν το «αγκάθι» στην υπόθεση.

Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μαροκινός συνεχίζει την σκληρή δουλειά στην Ελλάδα με σκοπό να μη χάσει τον ρυθμό του και με φόντο το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.


Τελευταία νέα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το παιχνίδι κόντρα στον Αιολικό

Προερχόμενος από την εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στον Καμπανιακό με 1-0 σε μία αναμέτρηση που κάθε άλλο παρά διεκδίκησε...

Στην ίδια κατηγορία