Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εκτός έδρας ισοπαλία για την Κ17 του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Απώλεια για την Κ17 του ΠΑΟΚ, που άφησε δύο βαθμούς στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού δεν κατάφερε να μετατρέψει σε νίκη την υπεροχή του, στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Ο Στύλος ήταν αυτός που γλίτωσε τον Δικέφαλο από την ήττα, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 85′.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

«Άφησε δύο βαθμούς στο Αγρίνιο η Κ17, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παναιτωλικό για το ματς της 15ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος της Super League.

Αιφνιδίασαν οι γηπεδούχοι, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, παίρνοντας τον έλεγχο και δημιουργώντας ευκαιρίες, δίχως ωστόσο να μπορεί να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85′ με τον Στύλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ντούνγκα.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ αυτό του προσεχούς Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Πουρλιοτόπουλος, Τσίτσιλας, Βυρσωκινός (65′ Καραγιαννίδης), Γκιόκα, Μόκρης (50′ Τσιφούτης), Ελευθεριάδης, Μπέρδος, Θεοφίλου (65′ Στύλος), Κρομμύδας (54′ Θεοδοσιάδης), Τουρσουνίδης (54′ Παπαδόπουλος), Ντούνγκα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νατάσα Κωνσταντίνου για Νάσο: «2.548 μέρες χωρίς εσένα…» (pic)

Το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, Νατάσας, επτά χρόνια μετά την οπαδική επίθεση στο φίλαθλο του...

Στην ίδια κατηγορία