Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εξτάζει και Φρίμαν ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έκανε το μπαμ με την απόκτηση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, με τους ιθύνοντες της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου να συνεχίζουν την αναζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν βγει στην αγορά αναζητώντας περιπτώσεις «ψηλών» και ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Δικεφάλου, είναι ο 26χρονος Λέναρντ Φρίμαν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ  είναι απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα και στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά την σεζόν 2018-2019 όταν αγωνίστηκε με την Τουρκική Φινάλ Σπορ, όπου είχε 16 πόντους και 10.7 ριμπάουντ μέσο όρο.

Την επόμενη χρονιά πήγε στην Βελγική Μονς όπου είχε 12 πόντους και 8.6 ριμπάουντ σε 17 αγώνες. Ενώ, την περσινή σεζόν με την Χάποελ Χάιφα στο Ισραήλ είχε σε 31 αγώνες, 10 πόντους (69% στα δίποντα) μέσο όρο και 8.6 ριμπάουντ σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Οι ιθύνοντες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση του Λέναρντ Φρίμαν, αν και η τιμή του θεωρείται «αλμυρή» για την ώρα, ωστόσο τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξουν.

Οι όποιες εξελίξεις για την ενίσχυση της φρόντ λάιν του Δικεφάλου τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να συμπληρώνουν σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι της Τούμπας

Δύο ημέρες μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού με 3-0, οι παίκτες της ΑΕΚ δουλεύουν στα Σπάτα...

Στην ίδια κατηγορία