Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έξαλλος ο Πεπ με τον Χάαλαντ (vid)

Δημοφιλή

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε με νίκη στην πρεμιέρα της Premier League αφού επικράτησε με 0-3 της Μπέρνλι του Βενσάν Κομπανί. Το περιστατικό που «έκλεψε» την παράσταση ήταν αυτό με τις φωνές του Πεπ Γκουαρδιόλα στον Έρλινγκ Χάαλαντ στο ημίχρονο του αγώνα, όταν οι «πολίτες» προηγούνταν με 2-0 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Νορβηγού.

Μετά το ματς ο Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το περιστατικό και εξήγησε το λόγο που τα έβαλε με τον Χάαλαντ αλλά και τις δύο ενέργειες του Νορβηγού που τον εξόργισαν.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ναι, συζητήσαμε πολλά. Ο Έρλινγκ κέρδισε τη μπάλα αμέσως και ο Μπερνάρντο αποφάσισε να μην τη δώσει γιατί έμεινε ένα λεπτό στο παιχνίδι και ήταν 0-2. Δύο λεπτά νωρίτερα ήταν δύο ενέργειες (του Χάαλαντ), στην μακρινή μπαλιά στον Ματέο Κόβασιτς χάσαμε τη μπάλα, σε μια άλλη για τον Άλβαρες, τη χάσαμε και αυτοί έκαναν αντεπίθεση, έπρεπε να αμυνθούμε βαθιά αφού έμενε ένα λεπτό. Έπρεπε να τελειώσουμε με 0-2, τίποτα παραπάνω. Έπρεπε να σκεφτούμε και να πάμε στο δεύτερο ημίχρονο. Καταλαβαίνω τον Έρλινγκ επειδή κέρδισε τη θέση στο ένας εναντίον ενός για να σκοράρει περισσότερα γκολ αλλά εκείνη τη στιγμή ο Μπερνάρντο πήρε τη σωστή απόφαση»

Παρακάτω το σχετικό βίντεο:


Τελευταία νέα

Αλύγιστος και φέτος ο ΠΑΟΚ

Ακόμη μία εκπληκτική σεζόν διανύει το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ, το οποίο χρειάζεται έναν βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια,...

Στην ίδια κατηγορία