Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Εκόνγκ: «Εμείς θα προκριθούμε»

Δημοφιλή

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει την Μπεϊτάρ δήλωσε ο Τροστ-Εκόνγκ, που έκανε σήμερα το επίσημο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ.

«Είχα ακούσει πολλά για την Τούμπα, αλλά σήμερα που το βίωσα ήταν το κάτι άλλο. Ήθελα να ξεκινήσω με μία νίκη, αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Πιστεύω ότι όμως ότι θα πάμε στο Ισραήλ και θα πάρουμε την πρόκριση εκεί» τόνισε ο έμπειρος στόπερ.

Σε ερώτηση για το αν του φέρνει έξτρα πίεση το γεγονός ότι ήρθε για να αντικαταστήσει τον Ίνγκασον, ανέφερε: «Είμαστε μια ομάδα που έχει εξαιρετικούς αμυντικούς. Οι παρόντες είμαστε μια πολύ δυνατή αμυντική ομάδα. Δεν είμαι ο Ίνγκι, αλλά έχω εμπειρίες, έρχομαι από υψηλές παραστάσεις, έχω παίξει σε μεγάλα γήπεδα. Δεν ένιωσα έξτρα πίεση. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και εγώ θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθάω την ομάδα σε κάθε παιχνίδι».

Όσο για τη ρεβάνς στο Ισραήλ, αλλά και το σημερινό παιχνίδι; «Παίξαμε καλά, είχαμε την μπάλα, νομίζω μας έλειψε η δημιουργικότητα στα τελευταία μέτρα. Αν έμπαινε το πέναλτι, μπορεί να ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Στον επαναληπτικό θεωρώ ότι θα κάνουν κάτι περισσότερο από το να παίζουν άμυνα. Αν συνεχίσουμε με την ίδια επιθετικότητα και εκεί, θα μπορούμε να «πνίξουμε» τον αντίπαλο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» υπογράμμισε.


Τελευταία νέα

Χαμός στην Μπαρτσελόνα! O Λαπόρτα σκέφτεται να απομακρύνει τον Τσάβι!

Το απόλυτο... χάος στην Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, έχει εξοργιστεί με...

Στην ίδια κατηγορία