Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εκλογές ΕΠΟ: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αμέτοχος»

Δημοφιλή

Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται η θητεία της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ, υπό την ηγεσία του Τάκη Μπαλτάκου και θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Είναι ένα θέμα που η ΠΑΕ το παρακολουθεί και ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι και θα παραμείνει ένας πολύ ισχυρός “παίκτης” στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το πνεύμα των όσων ειπώθηκαν στο συμβούλιο της περασμένης Τρίτης γι΄ αυτό το θέμα είναι πως οι εκλογές της ΕΠΟ είναι μια διαδικασία που ενδιαφέρει τον Δικέφαλο και πρέπει πάντα να υπάρχει μια επιφύλαξη σε κάθε μορφή συνεργασίας.

Ο Σαββίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μείνει αμέτοχος και καμία πλειοψηφία δεν μπορεί να σταθεί χωρίς τον ΠΑΟΚ, πράγμα που έχει επιτευχθεί με οργανωμένη δουλειά τα τελευταία χρόνια.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο ΠΑΟΚ έχε επιβάλλει τις πιο μεγάλες αλλαγές για περισσότερη αξιοπιστία και ισονομία, αλλά αυτή η ευθύνη είναι διαρκής και κανείς δεν μπορεί να εφησυχάσει.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία