Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εκανε το καθήκον του

Δημοφιλή

Με τα γκολ των Ακπομ και Μιτρίτσα ο ΠΑΟΚ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Λίνκολν, αρχίζοντας με τρίποντο τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο 15’ ο Μπίσεσβαρ βρήκε με κάθετη πάσα τον Άκπομ, αλλά ο τελευταίος δεν νίκησε τον Σολέρ στο τετ α τετ.

Οι φιλοξενούμενοι, εκτός από ανασταλτικά, ήταν δυσλειτουργικοί και στην ανάπτυξη περιμένοντας κυρίως τις ατομικές εμπνεύσεις των Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα. Παρόλα αυτά, σε μια ανύποπτη φάση στην εκπνοή του πρώτο μέρους βρήκαν το γκολ. Ο Τέιλορ έκανε προσωπική προσπάθεια και σέντρα από δεξιά, και ο Άκπομ με προβολή έγραψε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι καλύτερα στο β΄ μέρος στο γήπεδο και έχασε 1-2 ευκαιρίες (στο 55’ μάλιστα ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσαιντ ένα γκολ του Άκπομ) πριν έρθει στο 56’ το δεύτερο γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουργκ, η κεφαλιά του Μιχάι βρήκε στο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Μιτρίτσα με σουτ έκανε το 0-2.

Η τελευταία φάση του ματς ήταν ένα σουτ του Τσιπολίνα στο 92′ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη, με το 0-2 να μένει το τελικό σκορ.

Λίνκολν: Σολέρ, Τοσκάνο, Λόπες, Ρόι Τσιπολίνα, Βάισμαν, Ανόν (62΄ Ρόναν), Ρόσα, Τορίγια (67΄ Ζόσεφ Τσιπολίνα), Καραλέρο (80΄ Σέρζεντ), Αραΐσα (80΄ Πίκοκ), Γκόμεζ (62 Οκράν).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Κρέσπο (44΄ Μιχαηλίδης), Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Μουργκ (82΄ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ (73΄ Σφιντέρσκι), Μιτρίτσα (73΄ Κωνσταντέλιας), Ακπομ (82΄ Κούτσιας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία