Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εκαναν το καθήκον τους, πήραν και τη διαφορά

Δημοφιλή

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επικράτησε χθες του Νέου Ηρακλή με 92-55, καλύπτοντας και το -20 του πρώτου γύρου.

«Στην αρχή της χρονιάς είπα ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, δεν είναι κερδίζω ένα παιχνίδι 20 πόντους, πανηγυρίζω και τελείωσε» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Αγγελος Αγγελίδης.

Κι ο προπονητής του Δικεφάλου συνέχισε: «Μπορέσαμε και πήραμε την διαφορά, με το πολύ παραπάνω μάλιστα, με διπλάσιο σκορ. Βρέθηκαν πολλές παίκτριες σε καλή μέρα, πρώτη φορά έχουμε 43% στο τρίποντο, και αυτό έγινε διότι προπονηθήκαμε πολύ. Κάθε φορά που σουτάραμε, το κάναμε για να βάλουμε. Στα σημεία που είπαμε να κερδίσουμε το κάναμε. Πιστεύω ότι δεν δώσαμε περιθώριο στον αντίπαλο ότι έχει την παραμικρή πιθανότητα να κερδίσει σήμερα, αυτό ήταν το κλειδί, η άμυνα, και ό,τι βγάζαμε από την άμυνα το… τρέχαμε με 20 αιφνιδιασμούς.

Πραγματικά εύχομαι περαστικά στην Κιλαζίδου, δεν μπορώ άλλες ατυχίες, ειλικρινά. Μας έχουν καταραστεί, δεν μπορώ να το μεταφράσω αλλιώς. Έχουμε δύο χιαστούς, και τώρα χτύπησε η Κιλαζίδου, η οποία δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ελπίζω πραγματικά να είναι καλά, διότι την χρειαζόμαστε, είναι η αρχηγός της ομάδας, ο βασικός πυλώνας. Η Μυλωνάκη έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Για εμένα αυτή είναι η Μυλωνάκη, και της το έχω πει κιόλας. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλες, όποια έπαιξε, από το ένα λεπτό που έπαιξαν οι μικρές μας, έως και τα 39 τα οποία έπαιξε η Ουόκερ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία