Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Είναι πια το αφεντικό της χώρας

Δημοφιλή

Στα 12 χρόνια που ηγείται του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, έχουμε ακούσει πάρα πολλά. Στα τελευταία σχεδόν 4,5 χρόνια, που δεν έχει εμφανιστεί σε κοινή θέα στην Ελλάδα, έχουμε ακούσει πολύ περισσότερα.

Εμείς θα μείνουμε σε γεγονότα και δεδομένα.

Στα χρόνια του Ιβάν, ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 3 (μαζί με το κλεμμένο) πρωταθλήματα και 4 κύπελλα, περισσότερα απ΄ όσα κατέκτησε στα προηγούμενα 86 χρόνια της ιστορίας του.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, άρα τη δεδομένη εποχή, το ποδοσφαιρικό αφεντικό της χώρας.

Και τι συμβαίνει έξω από τις γραμμές του γηπέδου;

Ένας άνθρωπος του ΠΑΟΚ, μάλλον ο κορυφαίος παράγοντας της νέας γενιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα βγει περίπατο πρόεδρος της ΕΠΟ. Θα τον ψηφίσουν ακόμη κι οι εχθροί.

Οι άλλοι κάνουν τους… κομπάρσους.

Ο ένας κατηγορεί τον άλλον ότι κάνει πλάτες στον ΠΑΟΚ για να πάρουν μαζί την ΕΠΟ (έτσι λένε), η ΑΕΚ δεν κατάφερε ούτε να κατεβάσει υποψήφιο…

Οι τρεις που δυνάστευσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, σήμερα με τον τρόπο του ο καθένας, έχουν τοποθετήσει από μόνοι τους τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του ποδοσφαίρου και των εξελίξεων. Δεν είναι εντυπωσιακό;

Σήμερα, λοιπόν, με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, και σίγουρα όχι τυχαία, ο ΠΑΟΚ είναι το αφεντικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά το διπλό τίτλου στο Χαριλάου το 2019, όταν όλοι έψαχναν τα αφεντικά της πόλης, η FORZA είχε κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο “ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ σήμερα, και μάλιστα με έναν ιδιοκτήτη, που δεν είναι ευνοούμενος, δεν ανοίγει πόρτες χωρίς να τις χτυπήσει, ούτε ανοίγουν από μόνες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αίθριος ο καιρός το Σάββατο (27/7) στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Πολύ καλός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο (27/7) αφού θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Ενδέχεται,...

Στην ίδια κατηγορία