Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εύκολο «τρίποντο» για τον ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Το Σάββατο (13/5) ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε εντός έδρας επί του Θεσπρωτού με 2-1, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 2.

Πιο συγκεκριμένα, στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου πήρε το προβάδισμα. Ο Μπράντονιτς βρέθηκε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε, με τον Τσιμόπουλο να απομακρύνει την μπάλα, στην συνέχεια ο Γκορντεζιάνι πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε 1-0.

Μόλις επτά λεπτά αργότερα, το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Μπράντονιτς κινήθηκε από τα δεξιά, με τον Τσιμόπουλο να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή και τον Θεοχάρη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Δαρέλας ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, γράφοντας το 2-0 για τον ΠΑΟΚ Β.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ. Στο 79ο λεπτό του αγώνα ο Θεσπρωτός έφυγε στην κόντρα και ο Σάνι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Με το σφύριγμα της λήξης μια μίνι ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έφερε την αποβολή του Πανίδη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46′ Τασιούρας), Μελετίδης (46′ Μπράντονιτς), Κωττάς, Γιαξής, Νινούα (81′ Γρόσδης), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Τσαούσης, Χατζηστραβός (81′ Αχμέντ), Γκορντεζιάνι (70′ Πανίδης).

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντότης, Βασιλάκης, Ρίζος, Κωνσταντίνου, Μαρτίνες, Μίγγος, Κουέβας, Ρούσης, Οικονομίκος, Δρίτσας.


Τελευταία νέα

Ιωάννα Χαραλάμπους: «Αν υπάρχει θέληση, όλα είναι δυνατά»

Οι καθημερινές προσπάθειες των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ, που διαμένουν στο Σπίτι των ακαδημιών, δεν εξαντλούνται στις προπονήσεις, αφού...

Στην ίδια κατηγορία