Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Έδεσε Αντρίγια ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συμφώνησε στην πρόταση που του κατέθεσε ο ΠΑΟΚ και θα επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2027, ικανοποιώντας την επιθυμία της οικογένειας Σαββίδη.

Η FORZA σας είχε ενημερώσει για τις συζητήσεις των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους (δείτε εδώ), δεδομένου ότι η τρέχουσα συμφωνία έληγε το επόμενο καλοκαίρι, με τον «Ζίλε» να δεσμεύει το μέλλον του με τον ΠΑΟΚ για ακόμη τρία χρόνια.

Αυτό είναι η επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλει ο Σέρβος εξτρέμ σε κάθε αγώνα για την ομάδα.

Έτσι, σε σύντομο χρονικό διάστημα επήλθε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον «Ζίλε» να είναι έτοιμος για την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου του που θα τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το 2027.

Να σημειωθεί ότι η πρόθεση για την επέκταση είχε συζητηθεί με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις του Σέρβου εξτρέμ το καλοκαίρι στα προκριματικά του Conference League, όπου είχε τρία γκολ και τρεις ασίστ σε έξι ματς.

Ο Ιβάν Σαββίδης, άλλωστε «τρελαίνεται» με παίκτες που τα δίνουν όλα για την ομάδα με συνέπεια και δεν επιβραβεύει απλά τα γκολ…


Τελευταία νέα

Έγινε κι αυτό! Ο Ντέμης είπε καλή κουβέντα για ΠΑΟΚ

Το δικό του σχόλιο για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, αλλά και τη συνολική πορεία του Δικεφάλου στην Super League, έκανε ο...

Στην ίδια κατηγορία