Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Έχει σφυρίξει ξανά τον ΠΑΟΚ ο Στεφάνσκι (video)

Δημοφιλή

Ο 45χρονος Ντάνιελ Στεφάνσκι ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το κυριακάτικο (30/10) ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, όντας ο πρώτος Πολωνός ρέφερι που επιλέγεται για αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Στεφάνσκι το καλοκαίρι είχε βρεθεί ξανά στην Ελλάδα για το Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα 0-4, ενώ πριν δυο χρόνια ήταν διαιτητής σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ, στο 4-1 επί της Αϊντχόφεν στην Τούμπα για την φάση των ομίλων του Europa League. Ήταν 5 Νοεμβρίου του 2020 όταν ο Δικέφαλος του Πάμπλο Γκαρσία είχε μείνει πίσω στο σκορ, αλλά με τέσσερα γκολ στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου έφθασε σε επική ανατροπή και συνέτριψε τους Ολλανδούς. Σκόρερ ήταν ο Σβαμπ, ο Τζόλης και δυο φορές ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης (71′ Λύρατζης), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (81′ Τσιγγάρας), Ντούγκλας Αουγκούστο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς (84′ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (46′ Τζόλης), Τσόλακ (46′ Σβιντέρσκι).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ρόγκερ Σμιντ): Μβογκό, Τέτζε, Σανγκαρέ (83′ Λεντέζμα), Μποσκαλί, Μαξ, Τόμας (58′ Μαντουέκε), Ροσάριο (46′ Φάιν), Γκέτσε (83′ Σαϊμπαρί), Ιχάταρεν (58′ Μάουρο Ζούνιορ), Μάλεν, Ζάχαβι.

ΓΚΟΛ: 47′ Σβαμπ, 56′, 66′ Ζίβκοβιτς, 58′ Τζόλης / 21′ πεν. Ζάχαβι

ΚΑΡΤΕΣ: 18′ Ντούγκλας, 20′ Σβαμπ / 77′ Σανγκαρέ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάμιαν Στεφάνσκι (Πολωνία)

ΒΟΗΘΟΙ: Μάρτσιν Μπόνιεκ (Πολωνία), Ντάβιντ Γκόλις (Πολωνία)


Τελευταία νέα

H FORZA μπαίνει σε νέα εποχή!

Τα χρόνια αλλάζουν και επιτάσσουν την προσαρμογή μας στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής που ζούμε. Η FORZA, είναι έτοιμη για...

Στην ίδια κατηγορία