Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εχασε έδαφος στο Περιστέρι

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε κόντρα στον Ατρόμητο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έφυγε από το Περιστέρι με μόνο ένα βαθμό, δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος.

Στο 26΄ ο Κωνσταντέλιας έκανε την ασίστ στον Ολιβέιρα κι ο Πορτογάλος έστειλε την μπάλα στην εστία του Γιαννιώτη. Ο σκόρερ αρχικά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά, όπως κρίθηκε από το VAR. Οχτώ λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το δεύτερο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Ράφα Σοάρες σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Ατρόμητος απείλησε με τον Φριντγιόνσον, που απέτυχε ν’ αξιοποιήσει την ευκαιρία, που του παρουσιάστηκε.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ισοφάριση στο 72΄ με την κεφαλιά του Κουέν, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή επτά λεπτά νωρίτερα.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Ερλινγμαρκ, Οικονομίδης (65΄ Κουέν), Φριντγιόνσον, Ροτάριου (85΄ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (65΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (65΄ Κλωναρίδης).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76΄ Λύρατζης), Ινγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Σβαμπ (85΄ Ντάντας), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (84΄ Μουργκ), Ολιβέιρα (76΄ Τόμας).

 

 


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία