Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δυσκολίες για Ντάντας και Πορτογαλία

Δημοφιλή

Η Κ21 της Πορτογαλίας, με βασικό τον Τιάγκο Ντάντας, δεν κατάφερε να επικρατήσει της Ολλανδίας, στην αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro κάτω των 21.

Η Πορτογαλία προηγήθηκε με γκολ του Αλμέιδα στο 20′, μετά από ασίστ του Νέτο, με τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν στο 78′ με σκόρερ τον Μπρόμπεϊ.

Οι Ίβηρες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από τους Γεωργιανούς με 2-0, και μετά από αυτή την ισοπαλία, δεν κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους για την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επικρατήσουν στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στους Βέλγους, και την ίδια ώρα η Ολλανδία να μην κερδίσει τη Γεωργία, που απέσπασε ισοπαλία από το Βέλγιο και ανέβηκαν στους τέσσερις βαθμούς.

Για την ιστορία, ο, αρχηγός της ομάδας, Τιάγκο Ντάντας αγωνίστηκε ως βασικός στην αναμέτρηση, κι έγινε αλλαγή στο 83′, με τον Αραούχο να περνάει στη θέση του.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία