Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Δύσκολη αποστολή, θα παλέψει για το καλύτερο

Δημοφιλή

Η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ δίνει αγώνα σήμερα (4/10, 15:30) στο Ποσειδώνιο, όπου θα αντιμετωπίσει το ΝΟ Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 2Χ2 στην Α1, θέλει να παρουσιαστεί έτοιμος στο πρώτο μεγάλο τεστ της σεζόν, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση.

Σήμερα αντιμετωπίζει τον ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 9-11 από τον Πανιώνιο, μένοντας στους τρεις βαθμούς. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κεχαλάρη στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Το πρώτο μεγάλο τεστ της σεζόν έφτασε για εμάς, αντιμετωπίζοντας τη Βουλιαγμένη στην έδρα μας. Ξέρουμε όλοι τι ομάδα είναι η Βουλιαγμένη, δε χρειάζεται κάποιο σχόλιο. Εμείς από την μεριά μας, πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, και να εκμεταλλευτούμε τον αγωνιστικό ρυθμό και τη χημεία την οποία έχουμε αποκτήσει μέχρι τώρα μέσα από τους δύο αγώνες, αλλά και βεβαίως από τις προπονήσεις. Θέλουμε τον Κόσμο δίπλα μας, γιατί μας βοηθάει με τη παρουσία του στη πισίνα».


Τελευταία νέα

ΣΦ ΠΑΟΚ: «Ομάδα και λαός θα θυμίσουν τι σημαίνουν τα τσιμέντα της Τούμπας»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση για τον αγώνα της Κυριακής 12/5 εκεί που ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον...

Στην ίδια κατηγορία