Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δύσκολα εμπόδια για Αμπερντίν και Άιντραχτ

Δημοφιλή

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει αγωνιστική υποχρέωση την Κυριακή (29/10), ωστόσο αυτό δεν ισχύει και για τους αντιπάλους του στον έβδομο όμιλο του Europa Conference League, πλην της Ελσίνκι, μιας και το πρωτάθλημα Φινλανδίας έχει ολοκληρωθεί.

Αμέσως μετά την απίθανη νίκη του Δικεφάλου με ανατροπή επί της Αμπερντίν η Σκωτσέζικη ομάδα, που θα είναι κι η επόμενη που θα επισκεφθεί την Τούμπα για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων, έχει απαιτητική έξοδο για το πρωτάθλημα Σκωτίας.

Σε λίγη ώρα από τώρα (14:00) για τη δέκατη αγωνιστική, φιλοξενείται στην έδρα της Κιλμάρνοκ, που βρίσκεται λίγο ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, έχοντας έναν παραπάνω βαθμό (10 έναντι 9 της Αμπερντίν).

Αργότερα, στις 16:30 η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει πιο δύσκολη και… εμπορική αποστολή, αφού για την ένατη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα υποδέχεται την Ντόρτμουντ.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης βρίσκεται στη θέση νούμερο 7 με 13 βαθμούς, επτά λιγότερους από τους «κίτρινους» που καταλαμβάνουν την πέμπτη θεση.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία