Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δύο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με το ίδιο φινάλε

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δικέφαλος δεν τα κατάφερε και γνώρισε την δεύτερη ήττα του στο μίνι-πρωτάθλημα στην Τούμπα, μετά από αυτήν κόντρα στην ΑΕΚ.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αγωνίστηκαν στην Τούμπα, με τον Δικέφαλο να επικρατεί μία φορά, ενώ δύο φορές ηττήθηκε με το ίδιο σκορ μάλιστα (1-2), ενώ είχε κερδίσει με 2-0 στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το σκορ ωστόσο δεν ήταν το μόνο κοινό σημείο στα δύο παιχνίδια. Συγκεκριμένα, και τις δύο φορές και ενώ το σκορ ήταν στο 1-2 ο ΠΑΟΚ κέρδισε και στα δύο παιχνίδια πέναλτι. Στο ένα με τον Κωνσταντέλια και στο άλλο με τον Ντούγκλας Αουγκούστο.

Και στις δύο περιπτώσεις όμως, ο Δικέφαλος δεν εκτέλεσε ποτέ τα πέναλτι. Στην φάση του Κωνσταντέλια επειδή ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε τελικά θέατρο, σύμφωνα με τον διαιτητή και στο άλλο ο Μπράντον Τόμας στην αρχή της φάσης είναι λίγο μπροστά (;, δείτε ΕΔΩ) από τον τελευταίο αμυντικό του Παναθηναϊκού.


Τελευταία νέα

Έντονη αστυνομική παρουσία στην Καμάρα

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να συγκεντρωθούν στην Καμάρα και με...

Στην ίδια κατηγορία