Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Διπλοβάρδιες στη Νέα Μεσήμβρια το Σάββατο

Δημοφιλή

Όλοι προετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο έτος, ωστόσο, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ έχει στο μυαλό του μόνο το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ (03.01, 20:00) συνεχίζοντας την προετοιμασία του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας. Όπως είναι ήδη γνωστό, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου επωφελήθηκε άδεια για τις διακοπές των Χριστουγέννων ταξιδεύοντας είτε σε χειμερινούς προορισμούς είτε πίσω στις πατρίδες του, με τον Ρουμάνο τεχνικό να επιστρέφει για λίγες ημέρες στην οικογένειά του προκειμένου να αποσυμπιεστεί από την πίεση.

«Η προετοιμασία για την πρώτη αναμέτρηση του 2024 συνεχίζεται στη Νέα Μεσημβρία» επισημαίνεται από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα απουσιών δεδομένου πως «ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έμεινε σπίτι λόγω ίωσης, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο». Συνεπώς, μένει να φανεί η αγωνιστική τους ετοιμότητα ενόψει του εντός έδρας ματς κόντρα στους Κρητικούς στην Τούμπα, με τους «ασπρόμαυρους» να κορυφώνουν την προετοιμασία τους οδηγώντας την στα… κόκκινα.

Ενδεικτικό πως «το Σάββατο (30.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 και στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία» κάνοντας διπλοβάρδιες, κινούμενος σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Στο ίδιο μήκος κύματος και το σύνολο του Πέπε Μελ, συνεχίζοντας την προετοιμασία του δίνοντας έμφαση στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετές απώλειες.


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία