Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Διπλή επιστροφή για Παναθηναϊκό ενόψει ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (28.01) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Φατίχ Τερίμ να υπολογίζει εκτός απροόπτου ξανά στις υπηρεσίες των Τσέριν-Γερεμέγεφ δεδομένου πως έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Όπως σημειώνεται από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης».

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι ΤσέρινΓερεμέγεφ. Ο Ιωαννίδης έκανε αποφόρτιση, οι ΠαλάσιοςΧουάνκαρ ατομικό, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι ΣπόραρΒέρμπιτςΜάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία