Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δημοφιλής Tiktoker προβλέπει ΠΑΟΚ στον τελικό του Conference! (video)

Δημοφιλή

Με την πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ έφτασε για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια στα προημιτελικά του Conference League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της πορεία τον περασμένο Ιούλιο ξεπερνώντας τα εμπόδια των Μπειτάρ, Χάιντουκ και Χάρτς, για την είσοδο της στην φάση των ομίλων. Εκεί, βρέθηκε απέναντι στις  Άιντραχτ, Ελσίνκι και Αμπερντίν, όμως με πέντε νίκες και μια ισοπαλία κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Τελευταία αντίπαλος του Δικεφάλου ήταν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με το εντυπωσιακό 5-1 του επαναληπτικού αγώνα στην Τούμπα να δίνει την πρόκριση στους «ασπρόμαυρους».

Στην προημιτελική φάση, ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντι του την Κλαμπ Μπριζ, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα τον περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Βικτόρια Πλζεν-Φιορεντίνα.

Με τον δρόμο των ομαδων προς τον τελικό να έχει γίνει γνωστός, ο δημοφιλής Tiktoker Fiago έκανε την δική του πρόβλεψη σχετικά με το ποιό θα είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στην OPAP Arena.

«Πιστεύω ότι οι Έλληνες θα προκριθούν επί της Κλαμπ Μπριζ», ανέφερε χαρακτηριστικά για την προημιτελικά φάση και συνέχισε την ανάλυσή του, υπογραμμίζοντας πως το ζευγάρι του ημιτελικού θα είναι Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ.

«Στα χαρτιά, η Φιορεντίνα πρέπει να προκριθεί, αλλά κάτι μου λέει ότι ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στον τελικό του Conference League στην χώρα τους. Θα είναι μια όμορφη ιστορία αν μια ελληνική ομάδα κερδίσει το Conference League στη χώρα της. Βέβαια, η Άστον Βίλα είναι πολύ καλύτερη από τις υπόλοιπες ομάδες και πιστεύω ότι θα το σηκώσει στην Αθήνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Fiago.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

@fiagoballWho will win the Conference League? 🤔🏆♬ original sound – Fiago

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Σάστρε το έχει ξανακάνει!

Ένα αξέχαστο παιχνίδι της μοίρας για τον Ζόαν Σάστρε στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ κατά...

Στην ίδια κατηγορία