Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Διέλυσε» τον Νέο Ηρακλή ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ οι νεάνιδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Νέου Ηρακλή με 74-19.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα, την οποία συνδύασαν με όμορφο μπάσκετ στην επίθεση, πήραν από νωρίς διαφορά στην αναμέτρηση, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική τους ανωτερότητα.

Με ποικιλία στο σκοράρισμα, όσον αφορά τα πρόσωπα, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να αυξάνει όλο και περισσότερο την διαφορά, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα εξαιρετική άμυνα. Δείγμα αυτής, οι μόλις δύο πόντοι που δέχτηκε στο τρίτο δεκάλεπτο. Έτσι, με το σκορ να της το επιτρέπει, η Σοφία Καμπίτση μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της, με τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη με 74-19.

Δεκάλεπτα: 26-10, 50-12, 67-14, 74-19

ΠΑΟΚ (Καμπίτση-Μελετιάδης): Μηνοβγίδου 4, Γρηγορίου 6, Τυμπανίδου, Βαλαβάνη 10, Ζορμπαλά 12, Καπουσούζη 4, Σταμπουλίδου 6, Τόγια 8, Γκαϊτατζή, Κουκουναρίδου 9, Πολυμέρου 11(1), Μποροδήμου.


Τελευταία νέα

Αλμέιδα: «Ζήτησα συγγνώμη από τον άνθρωπο, που τον έπιασα από το λαιμό»

Στις δηλώσεις του ο Ματίας Αλμπέιδα προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την απαράδεκτη συμπεριφορά, που επέδειξε μετά το τέλος του...

Στην ίδια κατηγορία