Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Διδακτική ήττα για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

«Πληγωμένος» από δύο στημένες φάσεις επιστρέφει από τη Βέροια ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος ηττήθηκε 2-1 από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, στο ματς της 21ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Ο Δικέφαλος δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο – και τα δύο από εκτελέσεις φάουλ – ωστόσο πάλεψε μέχρι το τέλος απέναντι σ΄ έναν έμπειρο και δυνατό αντίπαλο, καταφέρνοντας στην εκπνοή να πετύχει ένα όμορφο γκολ.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Β είναι το εξ αναβολής ματς στον Βόλο, απέναντι στον Ολυμπιακό, στις 2 Μαρτίου.Στα του αγώνα, η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη στο πρώτο 45λεπτό με τον ΠΑΟΚ να έχει καλή κυκλοφορία και μία καλή τελική προσπάθεια με την κεφαλιά του Πανίδη στο 15’.

Η Βέροια, ωστόσο ήταν αυτή που βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάτσε στο 31. Είχαν κι ένα καλό σουτ με τον Πασά στο 42’ οι γηπεδούχοι, όμως ο Ταλιχμανίδης ήταν εκεί που έπρεπε για να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στην επανάληψη, το ματς παρέμεινε μοιρασμένο με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να αναπτυχθεί κυρίως από τα πλάγια.

Έφτασε δύο φορές σε θέση βολής μάλιστα, στο 61’ με το σουτ του Σαλαμούρα και στο 66’ με σουτ του Γαϊτανίδη, με τον Βελλίδη να αντιδρά σωστά και στις δύο περιπτώσεις. Στο 71’ δε, από μία ακόμα στημένη φάση, η Βέροια έκανε το 2-0 με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μούργου, ενώ άγγιξε και το τρίτο γκολ, στο 82’ με τον Ταλιχμανίδη να διώχνει τον κίνδυνο που δημιούργησε το σουτ του Γιακουμάκη.

Ο Δικέφαλος μείωσε σε 2-1 στην εκπνοή του αγώνα με την ωραία γυριστή κεφαλιά του Φασίδη, έπειτα από το κόρνερ του Γαϊτανίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β:

Ταλιχμανίδης , Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Τάχατος (78’ Καλουτσικίδης), Ουεντραόγκο, Μελετίδης, Σαλαμούρας (61’ Γαϊτανίδης), Τσαούσης (72’ Τσοπούρογλου), Τζίμας (61’ Φασίδης), Πανίδης (61’ Σμυρλής)

Βέροια:

Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Κάτσε (64’ Οικονόμου), Μούργος (85’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (80’ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Φοφανά (64’ Πόζογλου), Πασάς (80’ Καπνίδης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία