Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δίδαξε… ΠΑΟΚ στην Κένυα η Έσε Ακίντα! (pics)

Δημοφιλή

Όπως ήταν ήδη γνωστό, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Morris Έσε Ακίντα, κινούνταν σε ρυθμούς… τουρνουά ποδοσφαίρου δεδομένου πως στην κοινότητά της στην Κένυα, διοργάνωσε μία ποδοσφαιρική συνάντηση προκειμένου να αξιοποιηθεί η δύναμη του αθλητισμού με τη συμμετοχή νεαρών αθλητών.

Στην ουσία πρόκειται για ένα μικρό τουρνουά μίας ημέρας, με ανάμεικτες ομάδες αγοριών και κοριτσιών, με μέγιστο αριθμό τις οκτώ ομάδες. «Το τουρνουά αφορά αποκλειστικά τον συντονισμό των νέων στην κοινότητά μου. Ο μακροπρόθεσμος στόχος μου είναι να το διοργανώνω ετησίως και να διασφαλίζω ότι είναι μια πλατφόρμα όπου μπορώ να τους ενθαρρύνω και να τους κάνω καλύτερα άτομα στην κοινότητα» επισήμανε η ίδια σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Αξιοσημείωτο δε πως η πρωτοβουλία της είναι και για την ίδια κάτι μοναδικό, καθώς έχει μία ανάμειξη αγοριών και κοριτσιών που ανταγωνίζονται. Όλοι οι άνθρωποι στην κοινότητά της έχουν συνεισφέρει στον σχηματικό του χαρακτήρα της Έσε Ακίντα, και ως εκ τούτου είναι ένας τρόπο να εκτιμηθούν και τα δύο φύλα, ώστε όλοι να νιώθουν την ικανοποίηση, σε μία μέρα δικτύωσης και αλληλεπίδρασης.

Με αφορμή την εναρκτήρια ημέρα του τουρνουά η Έσε Ακίντα έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό της το εγχείρημα, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους νικητές του τουρνουά, αλλά και πολλές μπλούζες του Δικεφάλου… διδάσκοντας ΠΑΟΚ!

Δείτε το post που δημοσίευσε η μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esse Akida (@esseakida)


Τελευταία νέα

Ίλιγγος: Η Mercedes δίνει γη και ύδωρ για να κάνει δικό της τον Φερστάπεν

Η Mercedes δίνει όλη την... αυτοκινητοβιομηχανία της στον Φερστάπεν για να τον κάνει δικό της και να επιστρέψει στα...

Στην ίδια κατηγορία