Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Διακοπές με… εκπτώσεις για Αντρίγια

Δημοφιλή

Μειωμένες διακοπές πραγματοποιεί ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεδομένου πως παρά το δεκαπενθήμερο ρεπό που χορηγήθηκε από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του ενόψει Euro 24. Ενδεικτικό πως έχει συμπεριληφθεί στις προεπιλογές του Ντράγκαν Στόϊκοβιτς ενόψει του μεγάλου ποδοσφαιρικού «ραντεβού» στη Γερμανία και εκτός απροόπτου θα δηλώσει το «παρών».

Stand by για τη μεγάλη διοργάνωση συν τοις άλλοις βρίσκεται και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι που κατέθεσε εξαιρετικά δείγματα «γραφής» τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεδομένου πως στη ενσωματώθηκε στη λίστα των… επιλαχόντων για την αποστολή της Εθνικής Κροατίας. Αξίζει να επισημανθεί δε πως ο 23χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν με μία… ανάσα μαζί με τον Τόμας Κεντζιόρα, με αμφότερους να παίρνουν ουκ ολίγες φορές φανέλα βασικών στις αρχικές συνθέσεις από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αφορμή δοθείσης μάλιστα από την περίοδο των διακοπών ολοένα και περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αναχωρούν από τη Θεσσαλονίκη. Ενδεικτικό πως την… αρχή έκανε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ που επέστρεψε στην Κρέσνα της Βουλγαρίας, συναντώντας με το καλημέρα μάλιστα και μία σημαία του Δικεφάλου ως υποδοχή μετά την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Βούλγαρος διεθνής μεσοεπιθετικός απουσίασε από τους οικογενειακούς πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ στο Κτήμα Δέδα, έχοντας προσχεδιάσει πολύ νωρίτερα την επιστροφή στην πατρίδα του.

Αρκετοί καθυστέρησαν για λίγες ημέρες την αποχώρησή τους από την πόλη, με τον Μπράντον Τόμας να ταξιδεύει στη Μαγιόρκα μαζί με τη σύντροφό του όπως και ο Ζόαν Σάστρε, έχοντας αμφότεροι αποθεωθεί στο αεροδρόμιο του νησιού εξαιτίας της κατάκτησης της Stoiximan Super League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέος προπονητής και στην Εθνική Ελπίδων

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, με τον Σέρβο να υπογράφει...

Στην ίδια κατηγορία