Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δια πυρός και σιδήρου

Δημοφιλή

Εστω και δύσκολα, ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από το ματς στην Τούμπα κόντρα στον Αστέρα, νικώντας την ομάδα της Τρίπολης με 3-2.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, όταν στο 12΄ ο Σόνι με σουτ άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου ο Ακπομ πέτυχε με ωραίο σουτ το γκολ της ισοφάρισης.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Κούρτιτς, κάνοντας το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, είχαν απάντηση στο 60΄, όταν ο Χριστόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεση του, έχασε ευκαιρίες και στο 88΄ο Κρέσπο κέρδισε πέναλτι μετά την ανατροπή του από τον Γκαρσία. Ο Κούρτιτς ήταν και πάλι εύστοχος, διαμορφώνοντας στο 90΄ το τελικό 3-2.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι (71΄ Ινγκασον), Κρέσπο, Σίντκλεϊ (86΄ Βιεϊρίνια), Τσιγγάρας (71΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (71΄ Μουργκ), Ακπομ (85΄ Σφιντέρσκι).

Αστέρας: Τσιφτσής, Καρμόνα (90΄+1 ΄Μπενίτο). Χριστόπουλος, Καστάνιο, Αλβαρεζ, Βαλιέντε (90΄ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ρετζίς (82΄ Γκαρσία), Σίτο (46΄ Τιλίκα), Μπαράλες (68΄ Ριέρα), Σόνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία