Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν θέλει να πάθει ό,τι έπαθε ο Τζόλης

Δημοφιλή

Όσο και να προσπαθεί να μειώσει κάποιος αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ φέτος, δεν μπορεί. Γιατί κακά τα ψέματα, κατάφερε να είναι μέσα στους εγχώριους στόχους, έχοντας παράλληλα αναδείξει ό,τι καλύτερο είχε στις ακαδημίες του και παράλληλα, έχοντας αλλάξει φιλοσοφία στην επιλογή του τερματοφύλακα. Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και στο εξής.

Προφανώς αυτό που συμβαίνει με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, είναι στα πρόθυρα της παράνοιας. Όμως είναι μία φυσιολογική κατάσταση για ένα παιδί με τόσο σπάνιο ταλέντο. Ένα από τα τεστ που πρέπει να ανταποκριθεί για να πάει στο ακόμα υψηλότερο επίπεδο, αφορά σίγουρα στη διαχείριση της προβολής που υπάρχει γύρω από το πρόσωπό του. Είναι ένα σκηνικό που αργά ή γρήγορα, θα εμφανιζόταν στη ζωή του.

Γίνεται μεγάλη κουβέντα για τις ομάδες που τον παρακολουθούν. Να εξηγήσουμε λίγο ακριβώς τι συμβαίνει βέβαια. Στο σύγχρονο σκάουτινγκ, δεν υπάρχει ομάδα στον πλανήτη που δεν παρακολουθεί παίκτες σαν τον Κωνσταντέλια.

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφασή του. Δεν θέλει να πουλήσει κανέναν Κωνσταντέλια άμεσα και το παιδί το ίδιο έχει κατανοήσει πως το καλύτερο για αυτόν είναι η συγκεκριμένη στρατηγική.

Αρχικά, θα ήταν ηλίθιο από την πλευρά του ΠΑΟΚ, να πουλήσει τον συγκεκριμένο παίκτη πριν αγωνιστεί στην Ευρώπη και πριν αγωνιστεί στην εθνική. Ακόμα και σήμερα, δεν έχει γίνει ακόμα η κλήση του σε αυτή.

Δεύτερον, αποδείχτηκε λάθος στην υπόθεση Τζόλη η άμεση πώλησή του. Ο παίκτης δεν ήταν έτοιμος και ακόμα ταλαιπωρείται. Ο Ντέλιας το ξέρει, το βλέπει και δεν θέλει να πάθει το ίδιο.

Υπάρχουν πράγματα που οφείλει να κάνει ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη και ο παίκτης για τον ΠΑΟΚ ακόμη. Καμία πραγματικά βιασύνη δεν υπάρχει για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Για το σημαντικότερο στοιχείο της ιστορίας αυτής, είχε αναφερθεί έμμεσα ο Μπότο στις δηλώσεις του από την Κύπρο, κατά τη διάρκεια της μίνι προετοιμασίας.

Το σημαντικότερο για τον Πορτογάλο είναι να πεισθεί η αγορά πως πρέπει να αγοράζει ακριβά από τον ΠΑΟΚ. Στο μυαλό του, ο ίδιος παίκτης στη Μπενφίκα, κοστίζει δέκα φορές πάνω και αυτό είναι μία κατάκτηση των συμπατριωτών του. Η παρουσία του Κωνσταντέλια, δίνει την ευκαιρία στον Μπότο και τον ΠΑΟΚ, να τον τοποθετήσει στη βιτρίνα έτσι ώστε να προσελκύσει πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Και μέσα από αυτή τη διαδικασία, να δειγματιστούν όλα τα προϊόντα της ακαδημίας.


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Μίνι στάση εργασίας στα λεωφορεία την Παρασκευή!

Προειδοποιητική στάση εργασίας προκηρύσσει για αύριο, Παρασκευή, το Σωματείο Εργαζομένων Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε...

Στην ίδια κατηγορία