Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς

Δημοφιλή

Μετά από μια διετία που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο Μόντε Κάρλο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 2-0 σετ από τον Τέιλορ Φριτζ και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του χωμάτινου Masters.

Έπειτα από δύο σερί κατακτήσεις του τίτλου, ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 6-2, 6-4 στο Πριγκιπάτο και παρέδωσε τον το στέμμα του. Ο Τσιτσιπάς άργησε να μπει στο κλίμα στο πρώτο σετ και ο Αμερικανός το εκμεταλλεύτηκε για να πάρει τελικά την straight-sets νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης σε μία ώρα και 10 λεπτά.

Το ξεκίνημα του Στέφανου στο πρώτο σετ ήταν σοκαριστικό για το επίπεδό του αφού δεν μπορούσε να βρει σταθερότητα και τα αβίαστα λάθη δεν έλειψαν. Ο Φριτζ «έσπασε» δύο φορές το σερβίς του Ελληνα στα τρία πρώτα games και αφού κράτησε τα δικά του προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 4-0 και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τη δουλειά κατακτώντας το πρώτο σετ ανέλπιστα εύκολα με 6-2.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα και ο Στέφανος έπαιζε πλέον στα ίσα το ματς κόντρα στον Καλιφορνέζο αντίπαλό του. Οι δύο αθλητές κράτησαν τα σερβίς τους μέχρι το 3-3 χωρίς να αντιμετωπίσουν καν break-point, όμως από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε… ροντέο.

Ο Φριτζ «έσπασε» το σερβίς του Στέφανου για το 4-3, όμως ο Ελληνας έκανε break-back φέρνοντας και πάλι την αναμέτρηση στην ισορροπία (4-4). Δυστυχώς για τον Τσιτσιπά, ο Αμερικανός ήταν σε καλύτερη μέρα και έκανε νέο break για το 5-4 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να πάρει το σετ με 6-4 και τη νίκη με 2-0 σετ.


Τελευταία νέα

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Παπαστεφανάκης!

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο παιχνίδι-τίτλου μεταξύ του Άρη και ΠΑΟΚ ο ακούραστος μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης βρίσκεται στο...

Στην ίδια κατηγορία