Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, το ΝΟ Βουλιαγμένης, γνωρίζοντας την ήττα με 19-7.

Στην προτελευταία «στροφή» για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη είχε μία αρκετά δύσκολη αποστολή, στην οποία μέτρησε τις δυνάμεις της.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να είναι πολύ κοντά στο σκορ, έως και το τελικό 3-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος «πλήρωσε» την επιθετική του αφλογιστία, κάτι το οποίο αύξησε την διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, 10-2.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ συνέχισαν να μάχονται, βλέποντας την αναμέτρηση ως ένα δυνατό τεστ, ενόψει του πολύ σημαντικού, εντός έδρας, αγώνα κόντρα στο Περιστέρι. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 19-7.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 15:30, εντός έδρας, κόντρα στο ΓΣ Περιστερίου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 7-0, 5-3, 4-2


Τελευταία νέα

«Δεν θέλει να φύγει από την Λίβερπουλ ο Σαλάχ»

Δεν σκέφτεται να φύγει από τη Λίβερπουλ ο Σαλάχ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν σκέφτεται...

Στην ίδια κατηγορία