Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 6η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ., γνωρίζοντας την ήττα με 6-8. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο με τις Κοντονή και Γραικού να κάνουν το 2-0. Ο Πανιώνιος μείωσε σε 2-1, με τον ΠΑΟΚ να αυξάνει την διαφορά σε 3-1. Με το τελικό σκορ να είναι 3-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενες έκαναν το 3-3, με τον ΠΑΟΚ όμως να παίρνει ξανά τα ηνία στο ματς, 5-3. Ο Πανιώνιος μείωσε την διαφορά στο γκολ, 5-4, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να διεκδικήσει την νίκη. ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή και ισοφάρισε σε 5-5, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ. Στο τέταρτο, τελευταίο και καθοριστικό οκταλεπτο, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ, 5-6, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει με την Παρασκευοπούλου, 6-6. Ο Πανιώνιος βρέθηκε ξανά μπροστά στο σκορ, με τον Δικέφαλο να γνωρίζει την ήττα με τελικό σκορ 6-8.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Χρύσας Χατζέλλη , την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 19:30, κόντρα στον Εθνικό Πειραιά, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 0-1, 1-3

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου 1, Τζελέπη, Κολτσίδα, Ντάσιου , Γραικού 1, Γιαμπασάκου 1, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα, Κοντονή 1, Νιαρχάκου 1, Λεριώτη, Χριστοφορίδου, Χρονοπούλου.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία