Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν σκόραρε και έχασε μετά από εννιά μήνες!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ κατώτερος της περίστασης, γεγονός που έφερε την ήττα με 0-2 και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Conference League.

Ο Δικέφαλος δεν κατάφερε ποτέ να απειλήσει σημαντικά ενώ στην αντεπίθεση πλήρωσε τα λάθη του και δέχθηκε μια δίκαια ήττα από την βελγική ομάδα.

Μάλιστα, η ήττα από την Κλαμπ Μπριζ ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή στο γήπεδο της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο «σπίτι» του στη διάρκεια της σεζόν.

Συγκεκριμένα, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε οκτώ παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, μετρώντας πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι πως οι «ασπρόμαυροι» σημείωσαν 20 γκολ, ωστόσο χθες δεν κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο τέρμα, που θα τους έβαζε και πάλι στο «κόλπο» της πρόκρισης.

Αξίζει να επισημανθεί πως ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε γκολ σε εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετά από εννιά μήνες, καθώς η μοναδική φορά που δεν σκόραρε ήταν απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (27/7), δηλαδή στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν 2023-2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία