Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Δεν είμαστε εδώ για την 4η θέση…»

Δημοφιλή

Ο Στέφαν Σβαμπ επιστρατεύτηκε από τον Λουτσέσκου στο β΄ μέρος του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε το νικητήριο γκολ, είναι δύσκολο για εμάς. Είναι φαινόμενο που επαναλαμβάνεται και χάνουμε… χαζούς βαθμούς» δήλωσε ο Αυστριακός χαφ.

Και συνέχισε: «Δεν μπήκαμε στο ματς με την ενέργεια που μας χαρακτηρίζει. Παρ’ όλα αυτά είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο με ευκαιρίες ωστόσο δεν σκοράραμε. Δεν είμαστε εδώ για να είμαστε καθηλωμένοι και κολλημένοι στην τέταρτη θέση».

Για το τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα: «Όπως προανέφερα, θέλουμε να ανεβούμε στη βαθμολογία και να πλησιάσουμε την κορυφή. Το πνεύμα της ομάδας είναι τέτοιο που δεν τα παρατάμε ποτέ. Με τη χρονική σειρά των πραγμάτων, σειρά έχει το πρώτο παιχνίδι με τη Λαμία και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος πως δεν θα παραδοθούμε ποτέ, όπως επιτάσσει η νοοτροπία μας».

Για το ντεμπούτο του Στέφανο Τζίμα: «Πιστεύω πως όλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατανοούν πως ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη δυνατή ακαδημία. Ο ένας έρχεται μετά τον άλλον. Ήδη έχουμε βρει αρκετές λύσεις, με πρωταγωνιστικά πρόσωπα, ένα από αυτά είναι και ο Τζίμας. Είναι ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί, του εύχομαι να μπορέσει να μας βοηθήσει. Έχει τις ικανότητες να κάνει σπουδαία καριέρα».


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία