Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Δεν έχουμε φτάσει το ταβάνι μας!»

Δημοφιλή

Συνδυάζει μια καθημερινή δουλειά με τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού, όντας μέλος του τμήματος πάλης του ΠΑΟΚ. Ο «στρατιώτης» του Δικεφάλου, Παναγιώτης Πεπές μιλά στη FORZA και θέτει τους στόχους του για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Παράλληλα αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας των «ασπρόμαυρων» και στέλνει δυναμικό μήνυμα προς… πάσα κατεύθυνση!

Πως ξεκίνησε η ενασχόληση σου με την πάλη;

«Η ενασχόληση μου με την πάλη ξεκίνησε από σχετικά μικρή ηλικία, στην Δ’ Δημοτικού με παρότρυνση του πατέρα μου. Παρακολουθούσε το συγκεκριμένο άθλημα και ώθησε σε αυτό».

Τι ήταν αυτό που σε κέρδισε και τη συνέχισες μέχρι και σήμερα;

«Με κέρδισε το ότι είναι ένα σκληρό άθλημα. Μου αρέσουν τα μαχητικά αθλήματα, πόσο μάλλον η πάλη που είναι κατά βάση ένα ευγενές άθλημα. Δεν είναι αυτό που νομίζει ο κόσμος βλέποντας το από έξω».

Πως βίωσες το  διάστημα με τις δύο καραντίνες, που τόσο «πλήγωσε» τον αθλητισμό:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους τους αθλητές, ανεξαρτήτως αθλήματος. Παρόλα αυτά εμείς σαν ΠΑΟΚ δεν σταματήσαμε και προσπαθούσαμε όσο μπορούσαμε σαν ομάδα να δουλεύουμε για να μην αποκοπούμε εντελώς. Στη δεύτερη καραντίνα πήραμε άδεια από τις αρχές ως Προολυμπιακή ομάδα και καταφέραμε να επανέλθουμε στη δράση πιο ομαλά».

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΟΚ;

«Είμαστε μια ενωμένη ομάδα, αυτό είναι το βασικό. Επίσης οι προπονητές του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι στην χώρα και αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά οι επιτυχίες που έχει η ομάδα εδώ και πολλά χρόνια, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η σκληρή τους δουλειά σε συνδυασμό με την στήριξη που έχουμε από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ και τον κύριο Μάλλιο που καθημερινά μας παροτρύνει. Επίσης μεγάλο ρόλο στις επιτυχίες παίζει και η αγάπη και το πάθος που έχουμε για τον ΠΑΟΚ».

Θεωρείς ότι έχετε φτάσει «ταβάνι» ή μπορείτε κι ακόμα περισσότερα;

«Έχουμε φτάσει ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο αλλά δεν έχουμε πιάσει το ταβάνι μας, μπορούμε να πάμε ακόμα ψηλότερα με τον ΠΑΟΚ! Θέλουμε αν είναι δυνατό να κατακτήσουμε ταυτόχρονα όλους τους πανελλήνιους τίτλους σε όλες τις κατηγορίες. Ξέρουμε που είμαστε, τον πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα καταφέρουν μας λυγίσουν. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και αυτό το δείχνουν οι επιτυχίες μας».

Ασχολείσαι με τον αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο. Πως συνδυάζεται αυτό με μια καθημερινή δουλειά;

«Πέραν της πάλης εργάζομαι ως μόνιμος στον ελληνικό στρατό. Είναι πολύ δύσκολο να ισορροπείς ανάμεσα σε δουλεία και πρωταθλητισμό σε ένα άθλημα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει επαγγελματική πάλη, οπότε οι περισσότεροι παράλληλα δουλεύουμε. Αν αγαπάς κάτι και θέλεις να το κάνεις, τότε θα βρεις και τον χρόνο και τον τρόπο για να τα καταφέρεις».

Πως σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος. Όταν υπάρχει προτιμώ να τον διαθέτω σε κάποια βόλτα με φίλους, την κοπέλα μου, ή μια εκδρομή εφόσον υπάρχει περισσότερος χρόνος. Το βασικό είναι βέβαια αρχικά να… κοιμηθώ».

Παρακολουθείς κάποιο άθλημα ως φίλαθλος;

«Εννοείται πως παρακολουθώ κι άλλα αθλήματα, κυρίως τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Όταν είσαι σε μια τέτοια ομάδα, είναι μονόδρομος να ασχολείσαι με αυτή».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία