Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Δεν έχει αφήσει στην άκρη τον Κουλιεράκη η Μίλαν»

Δημοφιλή

Τις τελευταίες ημέρες ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Μπορεί, να έχει «πέσει» στο τραπέζι των συζητήσεων για τους «ροσονέρι» το όνομα του Μάρκο Πελεγκρίνο από την Πλατένσε, ωστόσο όπως αναφέρει ιταλικό μέσο, η Μίλαν δεν έχει αφήσει στην άκρη την περίπτωση του 19χρονου αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Τόσο η περίπτωση του Πελεγκρίνο, όσο και του Κουλιεράκη αποτελούν project για το μέλλον, που θα αποκτήσουν μεταπωλητική αξία τα επόμενα χρόνια για τη Μίλαν. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «milanweb», ο Πελεγκρίνο αποτελεί μια πιο οικονομική λύση, ωστόσο η προτίμηση των ανθρώπων της Μίλαν είναι περισσότερο προς το πρόσωπο του Κουλιεράκη.

«Όμως η τελευταία λέξη δεν έχει ειπωθεί, γιατί οι Moncada (σ.σ σκάουτερ) και Furlani (σ.σ πρόεδρος) θέλουν να δώσουν στον Πιόλι μια ολοκληρωμένη ομάδα. Και πάνω από όλα, η πιθανή αγορά του Κουλιεράκη θα ταίριαζε απόλυτα στην πολιτική της Μίλαν.

Αυτό που θα βοηθούσε τη διαπραγμάτευση για τον Έλληνα αμυντικό είναι και η αποχώρηση του Ματία Καλντάρα, ο οποίος έχει συμβόλαιο άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.


Τελευταία νέα

Αυτή η παρακάμερα δεν χάνεται! (video)

Ο ΠΑΟΚ εμφάνισε ξανά το καλό του πρόσωπο, έδειξε χαρακτήρα και πήρε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή απέναντι στην...

Στην ίδια κατηγορία