Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν αλλάζει το πρόβλημα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει παραδεχθεί το πρόβλημά του από το καλοκαίρι! Πριν τελειώσουν οι θερινές μεταγραφές η ομάδα έψαχνε επιθετική ποιότητα. Θα την αποκτούσε κατά πάσα πιθανότητα αν η ομάδα δεν αποκλείονταν από την Ευρώπη και αν δεν προέκυπτε ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα.

Ότι ο ΠΑΟΚ παραδέχθηκε το πρόβλημά του αποδείχθηκε και από τις διαπραγματεύσεις που έγιναν για να αποκτηθεί ο Πάουλο Φερνάντες του Βόλου. Η ομάδα, ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής ξέρουν καλά τι ακριβώς λείπει. Έχουν εισηγηθεί σχετικά και ο ιδιοκτήτης αποφασίζει ανάλογα.

Ακόμη και σε αυτή τη φάση το ποιοτικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ μπροστά είναι πασιφανές, ό, τι και αν έγινε στα τελευταία ματς. Η ομάδα του Λουτσέσκου χρειάζεται λίγο πιο εύκολο γκολ, από παίκτη που είτε με ατομική ενέργεια, είτε μέσα από συνεργασίες θα έχει ευχέρεια να σκοράρει. Δεν μπορεί να επηρεαστεί η ομάδα από τους αγώνες των τελευταίων 10 ημερών πριν τη διακοπή και να κάνει ότι δεν βλέπει το πρόβλημα.

Ο Φάμπιο Μαρτίνς είναι η εύκολη λύση. Είναι ο παίκτης που όλοι ξέρουν πώς μπορεί να αποκτηθεί. Είναι αυτός για τον οποίο δεν έχει πει όχι ο προπονητής. Τον θέλει ο Λουτσέσκου, τον «έχει» ο Μπότο και η λογική «λέει» ότι αν τον ήθελαν όλοι στον ΠΑΟΚ θα είχαν γίνει ήδη οι απαραίτητες κινήσεις. Το «οκ» δόθηκε για να γίνουν επαφές, όχι όμως για να αποκτηθεί. Μα… θα είχε ήδη προχωρήσει η μεταγραφή. Ο ιδιοκτήτης θέλει και άλλες εισηγήσεις, περιμένει να ενημερωθεί και για άλλους παίκτες και ο ΠΑΟΚ περιμένει να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές ώστε να κλείσει μία τρύπα που μόνο καλό θα κάνει.

 


Τελευταία νέα

Στροφή σε ΑΕΚ: «Ανασυγκρότηση κι αντίδραση»

Πίσω στη δουλειά ενόψει ΑΕΚ έχει επιστρέψει ο ΠΑΟΚ μετά το «κάζο» στη Λαμία που του κόστισε υπερπολύτιμους βαθμούς...

Στην ίδια κατηγορία