Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δείπνο πριν τον ΠΑΟΚ στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δημοφιλή

Προετοιμάζεται σωματικά και πνευματικά ο ΠΑΣ Γιάννινα για το επικείμενο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Super League.

Χθες (2/11) το βράδυ η ομάδα από τα Γιάννενα είχε έξοδο, με τους ποδοσφαιριστές να γευματίζουν όλοι μαζί, μετά τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ επικράτησε με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης και πλέον στοχεύει να παραμείνει στο δρόμο των νικών.

Το χθεσινό γεύμα της ομάδας διοργανώθηκε από τους δύο αρχηγούς της ομάδας, Πέδρο Κόντε και Νώντας Παντελάκης. Το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Στάικου και πλέον προετοιμάζονται για τον απαιτητικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, εκτός δράσης είναι οι Κιάκο, Ριένστρα και Πριόρ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από θλάσεις. Αμφίβολος για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Δικέφαλο είναι ο Καραχάλιος.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:


Τελευταία νέα

Τέλος από τη Νότιγχαμ ο Κλάτενμπεργκ

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα διαιτησίας που είχε στην...

Στην ίδια κατηγορία