Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Conference: Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Χάιντουκ στα Play Off

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει στραμμένη την προσοχή του στις αναμετρήσεις του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League, με αντίπαλο τη Χάιντουκ, ωστόσο πριν από το παιχνίδι στο Σπλιτ (10/8. 22:00) θα μάθει τον αντίπαλο του, ή το ζευγάρι από το οποίο αυτός θα προκύψει και στα Play Off, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο των Κροατών.

Με βάσει το format που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια η UEFA, η κλήρωση των προκριματικών γύρων διεξάγεται πριν από την ολοκλήρωση των προηγούμενων. Έτσι, αυτή των Play Off έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (7/8), με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να ανακοινώνει πως η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι.

Νωρίτερα, στις 10:00 το πρωί, η UEFA θα χωρίσει ομάδες και ζευγάρια του μονοπατιού των μη πρωταθλητών σε 3 υπογκρούπ των οκτώ ομάδων και ένα των δέκα, μισές ισχυρές, όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, και μισές ανίσχυρες.

Από τώρα είναι γνωστό ότι στο υπογκρούπ του Δικεφάλου δεν μπορούν να βρεθούν τα ζευγάρια που περιέχουν την Όσιγιεκ και τη Ριέκα, αφού είναι «συμπατριώτισσές» της Χαιντουκ και δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί.

Θυμηθείτε τους πιθανούς αντιπάλους για το ζευγάρι ΠΑΟΚ- Χάιντουκ:

Λεχ Πόζναν – Σπάρτακ Τρνάβα

Οσασούνα

Ραπίντ Βιέννης – Ντέμπρετσεν ή Αλασκερτ

Χάποελ Μπερ-Σεβά – Λέφσκι Σόφιας

Χιμπέρνιαν – Λουκέρνη

Ντίλα Γκόρι – ΑΠΟΕΛ

Μπεσίκτας – Νέφτσι Μπακού

Τβέντε – Ρίγα

Αρόουκα – Μπραν

Γκιμαράες ή Τσέλιε – Νέμαν Γκρόντνο

Στεάουα – Νόρτζελαντ

Λέγκια Βαρσοβίας – Αούστρια Βιέννης

Ρόζενμποργκ – Χαρτς

Τομπόλ Κοστανάι – Ντέρι Σίτι

Σέπσι – Ακτόμπε

Οι αγώνες για τα Play Off θα διεξαχθούν στις 24 και 31 Αυγούστου.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία